Guldet blev till silver

Här testar jag den coola lädertoppen från H&M Trend. Jag trodde den var guldig när jag plockade till mig den men den är ju silvrig. Den är dock ganska matt och med viss guldton som jag tycker mig ana så jag tror att jag kan ha den färgmässigt ändå med rätt smink och accessoarer.

På bilden har jag en 36:a på mig men den sitter för tajt om bysten samt skär in i armhålorna så en 38:a fick följa med hem. Ska testa den hemma i lugn och ro med rätt bh till svarta tajta byxor, snäva jeans och lite annat för att se hur användbar den är och hur den passar till min garderob. En positiv sak när man har barn är att läderkläder är lätta att torka av – mycket praktiskt!

Uppdaterat! Den finns i svart också!

4 Comments

  1. 21 February 2012 / 15:28

    Åh, är det den för 799;-? Jag har funderat länge på den och nu när jag såg hur snygg den var på så blev jag ju inte mindre sugen!

  2. Anna L
    21 February 2012 / 16:55

    Den var riktigt snygg på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.