Fredagens outfit

Idag har jag på mig en t-shirt från Minimarket, kjol från Dagmar och strumpbyxor från Falke. Allt är “gamla” favoritplagg. Jag hade också på mig min ljusa Dagmarkofta som syns på profilbilden här till vänster och utomhus svarta skor från Hope, mössa från Gina Tricot och grön jacka från Josefssons.

Var iväg till vårdcentralen och bakterieinfektionen är borta och nu är det virus jag har. Men jag slipper antibiotika i alla fall. Ska vila upp mig, på direkten faktiskt då mamma är här och tar hand om barnen så att jag och sambon kan lägga oss och sova för att bli friska.

Jag önskar er en trevlig fredageftermiddag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.