Långtråkigt

Nu ha jag suttit här i en och en halv timme och ammat från och till för att de förkylda småttingarna ska få bra med eftermiddagssömn. De har nämligen blivit mer förkylda, och förresten så är de himla svåra att få sova samtidigt, men detta lyckas nästan alltid. Det lönar sig ikväll när kvällsgröten ska inmundigas.

Kan bli lite tråkigt dock så jag sitter här och drömmer om kafferep med bästa kompisen, planer i sommar och höst, drinkar på Lilla Torg till sommaren, H&M Trend (ja, jag är sjukt sugen att besöka H&M Trend i Malmö då det var över ett år sedan sist och om planerna håller ska jag och sambon till Malmö själva om lite mer än en vecka), våren med sköna barnvagnspromenader och den ljuva sommaren utan förkylningar. Och sist men inte minst att bli frisk och kunna börja träna igen. Ser så fram emot ett riktigt hårt pass på gymmet och att hänga med min bror till gymmet där han tränar för att få ny inspiration.

Dags att sluta dagdrömma, livet kallar. 😉

5 Comments

 1. 16 February 2012 / 17:50

  Mm H&M har sjukt mycket snyggt på Trend-avdelningen just nu! I alla fall i på ströget i kph där jag brukar handla men Malmö har nog det mesta också 🙂 synd bara att det är så trångt med utrymme i butiken vid gustav.. Ha en skön torsdagskväll!

 2. Minne
  16 February 2012 / 18:14

  Hej! Jag är en medelålders “tant” som smygläser 😉 din blogg menhar inte kommenterat innan. Jag såg på några bilder att du har en hage i trä. Precis en sådan fanns i mitt hem som liten. Nu när jag snart ska bli mormor vore det toppen att ha en sådan för att skydda bebisen mot att t.ex ramla i poolen. Var har du köpt den? Du funderar inte på att sälja din egen? Jättetacksam för tips om var jag kan hitta en sådan. Det var riktig nostalgikänsla för mig att se den. Lycka till med allt.

  • Anna O
   17 February 2012 / 11:27

   Hej Minne!
   Nu är jag inte Käthe :-), men jag svarar ändå för jag har också frågat om lekhagen innan! Verkar jättbra. Jag har hittat på Babyproffsen, inte i trä dock, men ett tips. Här kommer en länk: http://babyproffsen.se/produkter/visa/35:Grindar_lekhagar. Hoppas den funkar nu bara.. Har själv en 7,5 månader liten tjej hemma så jag funderar starkt på att skaffa en! Grattis till att du ska bli mormor förresten!

 3. hanna
  19 February 2012 / 19:27

  Vart i Malmö finns H&M trend?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.