Scharlakansfeber?

Läsaren Anneli tipsade mig om att mina symtom pekar på att det är scharlakansfeber, och när jag läser om det så verkar det stämma. Kan man verkligen få det i mogen ålder? 😉 Testet jag gjorde på vårdcentralen visade inte på att det skulle vara streptokocker men inga tester är 100%-iga.

4 Comments

 1. 15 February 2012 / 21:08

  Nä, era stackare! Till läkare med dig och så krya på er snabbt. Kram!

 2. Johanna
  15 February 2012 / 21:55

  Jag fick det i vuxen ålder…

 3. Elisabeth
  16 February 2012 / 16:00

  Vi har haft scharlakansfeber hela familjen i vinter och vi är i åldrarna 5, 5, 12, 16, 44 och 45. Så visst går det! Bara vissa av oss gav positivt resultat på Strep A testen (både snabbtest och odling) men eftersom vi hade samma symtom fick vi alla Kåvepenin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.