Tisdagens outfit

Jag kör igång med dagens outfit igen. Att jag ser lite risig ut får ni ta. 😉 Jag har på mig helsvart fast jag kanske skulle valt helrött dagen till ära. Den luftiga toppen kommer från H&M Divided, kjolen från Stylein och strumpbyxorna från Falke.

Jag har bakat av smördegsplattorna, gjort en vit chokladkräm av grädde, kesella, vit choklad, lite florsocker och äggula och i kylen tinar hallon. Precis innen servering fyller jag smördegsplattorna med kräm och hallon, lägger sedan på lock och avslutar med massor av florsocker för rätt konditorikänsla. Jag hoppas det blir gott!

3 Comments

 1. 14 February 2012 / 19:01

  Låter väldigt gott iaf 🙂

 2. 14 February 2012 / 20:24

  Så smal o så snygg…..:) Hmm har du verkligen fått 3 barn?
  Var stolt!!!

 3. 14 February 2012 / 20:54

  Du är ju alltid lika fin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.