Rotat fram ur garderoben

Nej, där ljög jag en smula, den har faktiskt legat i tvättstugan i ett par år. Fläckarna mildrades med diskmedel så att den lätt går att använda till vardags i alla fall. Lustigt att jag som inte gillar att äta bananer gillar trycket. Klänningen har några år på nacken och kommer från See by Chloé. Gillar att det finns fickor i den också.

Här ska rotas mer! 🙂

 

6 Comments

 1. 10 February 2012 / 16:42

  ÅH, om jag ändå kunde hitta sånt snyggt när jag rotade i min tvättstuga 😉 .kram

  • 13 February 2012 / 14:10

   Testa, man kan hitta mer än man tror. 🙂

 2. 10 February 2012 / 17:12

  Den där känner jag igen! 🙂 Fortfarande lika fin! Vad hade du lyckats få för fläckar på den? 🙁

 3. 13 February 2012 / 00:24

  Jag kommer ihåg när du bloggade om denna när du hade köpt den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.