Säg vem som snyggast i världen är!

Rent ut sagt: Fy fanken, som jag ser ut. Har nog aldrig sett fulare ut. Haha, blir full i skratt när jag ser mig själv i spegeln. Men jag tänkte inte visa mitt fula tryne helt i onödan, jag skulle vilja ha lite tips på vad jag ska göra med ögonen. Är efter svullnaden extremt torr och det kliar runt ögonen och på ögonlocken. Vanlig ögonkräm räcker inte. Tips på vad jag ska göra eller använda för något?

Mitt tips: Om ni vaknar imorgon och känner er lite småfula så kan ni ju klicka in på det här inlägget så känner ni er hur snygga som helst. 🙂

10 Comments

 1. Helen
  7 February 2012 / 19:42

  Aloe verakräm!!! Finns i en liten, rund burk i hälsokostaffären. Är som ett mirakelmedel – testa!!

 2. 7 February 2012 / 20:32

  Kokosolja ska tydligen vara en mirakelprodukt mot mörka ringa och verka anti age runt ögonen!
  Har nyss börjat testa, så jag kan inte ge något omdömme ännu, mer än att det inte alls blev oljigt och fettigt, tvärtom lite strävt och det sjönk snabbt in i huden! Förutom det kan jag skriva under på att det är fantastiskt att ha i håret under natten och sedan schamponera ur. Dessutom är det ju meganyttigt att inta oralt.
  Och du kan köpa kokosolja exklusivt på min webshop… Närå, skoja bara. Min burk köptes på Maxi.
  Kram

 3. Johanna
  7 February 2012 / 23:13

  Åh vad jag lider med dig! Har också besvärats av eksem och torr hud i långa perioder.
  Fråga efter en creme som innehåller karbamid på apoteket. Svider som tusan om huden redan är irriterad, men det hjälper om man bara håller ut och använder det frekvent! Det läker eksem och torrhetsfläckar och förhindrar uppkomsten av nya. Denna innehåller också kokosnötsolja som någon tipsade om http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=114967
  Kan dock inte användas runt ögonen.

  Dexem kan man däremot använda överallt, men den har jag inte testat själv. Annars är det vårt att hitta effektiva krämer som ögonen tål. http://www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx?Varuid=243484

 4. victoria
  8 February 2012 / 11:47

  jag fick en salva av min doktor när jag fick sådana torra rodnader i kanten av ögat, det blev värre för mig och rann något fruktansvärt, var någon kortisonsalva som inte skulle användas runt ögat egentligen så jag fick vara försiktig men den hjälpte verkligen så om det blir värre rekommenderar jag ett besök hos doktorn, det kanske känns onödigt men blir det värre, sprucket etc börjar att rinna mkt och du besväras tycker jag du skall gå. Aleo vera kräm provade jag innan dock förvärrade det rodnaden, men jag har ganska känslig hy. Kram och lycka till.

 5. Camilla
  8 February 2012 / 16:27

  Jag fick nyss eksem runt ögonen och var tyvärr tvungen att få ögonkräm med kortison utskriven. Den hjälpte dock direkt så nu ser jag mänsklig ut igen =)

 6. Tina
  9 February 2012 / 12:07

  Usch vad jobbigt, jag skulle absolut rekomendera Propyless från apoteket, så otroligt bra och skön, har fått den rekomenderad av hudspecialist. Kör absolut inte med en massa olika produkter för då blir det bara värre. Sen vill jag trots att du tycker du ser eländig ut säga att du ser väldigt bra ut utan smink och du passar i mörkare hår tror jag…men det kanske du inte vill ha:-)

 7. Sandra
  9 February 2012 / 19:27

  Jag har haft liknande eksem under flera år. Jag har varit hos läkare, hos olika hudterapeuter och varit inne på både apotek och olika affärer som säljer krämer och ansiktsprodukter och jag har provat det mesta, INGET har fungerat i längden förrän jag bytte mascara. Jag har bytt mellan olika märken innan men nu köpte jag en Clinique och har sedan dess inte haft NÅGRA problem! Jag har aldrig varit allergisk innan, varken mot smink eller annat, så jag tycker att det är konstigt men jag vet att det fungerade för mig. Lider med dig, avskydde de veckor som var så!

 8. AB
  20 May 2012 / 10:38

  Hej Du ser ju lite dålig på bilden men fu?l nej. Men ang vem är snyggast så är det engelska kathy gift med pinsen.

 9. Denise
  28 March 2013 / 21:20

  Jag har kliande hårbotten, riktigt jobbigt är det. Köpte deksem för 199kr på Apoteket. Hjälper inte ett smack! Mitt går blir bara fett, vilket de påstår att det inte skulle bli. Har du kliande hårbotten med röda ömmande röda prickar hårbotten behöver du någon form av kortisonlösning. Detta vet jag inte alls vad det egentligen gör för nytta. Ursäkta att jag låter sp negativ, det är bara det att det är så jobbigt.

  Jag får eksem ibland på kroppen också och då funkar elocon jättebra. 4-5 smörjningar så kliar det inte längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.