8 cm

Tänk att 8 cm-klackar nästan känns som taxklack “nuförtiden” och att 14 cm ser normalt ut. Ja, åtminstone på bild för 14 cm är inget jag klarar som en dans. Knappt med platå. De damiga skorna på bilden finns hos H&M och kostar 499 kr. Jag gillar dem!

Vilken klackhöjd är er maxgräns? Utan platå är min nog 8 cm för att kunna gå hyfsat snyggt i dem.

3 Comments

 1. Nette
  8 February 2012 / 07:50

  Min gräns ligger nog på 5-6 cm, sen börjar min hallux valgus be om för mycket uppmärksamhet. Himla synd när det finns så mycket fina skor.

 2. 8 February 2012 / 15:18

  Samma här, 8 cm till vardags. 10 cm är absolut max vid finare tillfällen.
  Skorna var jättesnygga. Tyvärr tappar jag alla skor som inte har en vristrem, el liknande. Vet inte om mina fötter är felkonstruerade?

 3. 9 February 2012 / 21:52

  Hmm, tror min gräns går på kring 10 cm, med platå. Men så pass höga klackar får gärna vara i bredare laget, stilett funkar inte alls på mig 😀 Hur lätt jag får ont i fötterna hänger nog också mera på själva sulan och formen på skon än på klackarna – om de har hyfsat mjuka sulor, inte skaver och inte är så trånga i tårna brukar jag inte få desto större problem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.