ANNONS:

Hos vårdcentralen

I lördags kväll efter att jag skrev förra inlägget fick jag bara mer och mer ont i halsen. Natten var en enda lång plåga som gick ut på att spotta ut saliv och försöka äta fryst mango. Trodde inte man kunde ha så ont i halsen. Och så ammande barn på det under natten. Gissa vem som var trött som ett lik på morgonen. Jag var vettig nog att stanna i sängen hela dagen. Igår kväll började ögonen svullna och ansiktet bli rött och irriterat. Sambon tvingade iväg mig till vårdcentralen och det var tur för CPR var högt. Nu har jag medikament hemma och vill bara bli frisk så fort det bara går. Hoppas jag inte har smitttat barnen! Eller någon annan heller för den delen.

Jag hade förstås inget smink på mig för att se så sjuk och eländig som möjligt (orkade ändå inte sminka mig) och det var två bekanta som knappt kände igen mig. 🙂

3 Comments

 1. Eva
  6 February 2012 / 20:52

  Stackars dig. Tur att du nu fått medicin.
  //Eva

 2. Camilla
  7 February 2012 / 06:15

  Hoppas du snart känner dig bättre!

  Jag fick antibiotika mot matförgiftning i Thailand. Superpiller som skulle ätas 3-5 dagar, jag åt 4 och redan efter 2 kändes det bättre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.