Alla tror att springa är så himlans bra

Och blir upprörda när Olga inte håller med att det är ett bra efter graviditet. Jag kan ju fylla på med att det inte är så bra för huden heller. Vind och blåst och minusgrader får vem som helst att bli fårig – i onödan. Bättre att träna på gym. 🙂

Ja, jag var lite ironisk angående fårigheten och att man blir väderbiten. 🙂 Det kan man ju lätt lösa genom att ha klimatkräm och sedan rånarluva. *haha*

8 Comments

 1. B-M
  2 February 2012 / 14:50

  Var det där om huden ett skämt? Syre och frisk luft är nog bättre än ett dammigt gym ;). Och det finns ju solskyddsfaktor etc.

 2. 2 February 2012 / 15:30

  Möjligt att det inte är bra att springa i samband med graviditet och amning?
  Men jag tror ALLA människor mår bäst av frisk luft och dagsljuset utomhus, dagligen! 😉

 3. Camilla
  2 February 2012 / 16:12

  Fast det där är ju verkligen sanning med modifikation. Den träning du trivs bäst med är den bästa träningen för dig. Sedan om det är gym eller löpning, ja…det beror ju på vem du frågar. Huvudsaken är ju att man tränar, inte vad.

  • Johanna
   3 February 2012 / 06:38

   Enig! Alla kan inte älska gymmet…

 4. /carina
  2 February 2012 / 16:24

  Jag vet inte om jag tror att det är så himlans bra att springa, men det är ju så SKÖNT! Det finns inget som rensar skallen lika bra och ger så många bra idéer.

 5. e.a.
  2 February 2012 / 16:44

  nu i influensa & kräksjuketider försöker jag undvika gymmet så ofta jag bara kan för att slippa alla läbbiga bakterier. jag tar hellre några extra “fåror” för lite frisk luft och dagsljus! det är jag ganska övertygad om att de flesta mår bättre av.

 6. Bello
  2 February 2012 / 16:54

  Men det resonemanget så bör man ju aldrig vara utomhus över huvud taget. Jag tror på frisk luft och solskyddsfaktor!

 7. Ida
  2 February 2012 / 17:57

  Älskar att springa, och har inte råd med gym! Så det valet var lätt ;). Får hoppas att min livsstil inte gör mig fårig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.