Smygtitt

Jag har hämtat ut sjömansklänningen från Monki. Väldigt fin och vid snabbtestningen över dagens kläder hann jag uppmärksamma att den är av vävd bomull som är på gränsen till genomskinligt (så det kan behövas ett långt mörkt linne eller kanske en underklänning). Den sitter lagom över axlarna. Yes! Håll tummarna för att den inte är för vid och lång. Den borde kunna funka eftersom den trots allt slutar ovanför knäna. Den skulle ev. kunna krympa lite i tvätten då det är ren bomull.

Ska försöka få till en bild när jag har den på mig. Tycker ni är himla bra på tycka till då ni är ärliga! 🙂

3 Comments

 1. anna
  1 February 2012 / 09:10

  När får vi se den på??? Är så nyfiken…

  Mvh Anna

 2. Molea Jung
  22 July 2013 / 13:55

  Hej! Tänkte bara fråga om det är så att du har kvar den där klänningen och om du isf skulle vara intresserad av att sälja den? Är nämligen i stort behov av en sjömans-liknande klänning! Mvh Molea Jung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.