Grattis Laura!

Du vann träningstoppen! Kanonsida du tipsade om där man kan se före- och efterbilder. Finns inget mer inspirerande. 🙂

2 Comments

  1. Laura
    31 January 2012 / 22:07

    Wow! Haha. Jag som tänkte när jag loggade in på datorn nu ” Tänk om jag skulle vinna toppen hos Käthe. Skulle vara första gången jag vann något på nätet någonsin typ!” 😀 Vad kul! Tack så mycket! Jag behövde verkligen detta då jag kämpar med ca 10 kg som SKALL BORT! Kram

  2. 1 February 2012 / 06:57

    Jag skrev en kommentar här igår, men den verkar inte ha registrerats. Konstigt. Jaja, jag vill bara tacka så jättemycket! Vad roligt! Kändes peppande verkligen. Har aldrig vunnit något i någon bloggtävling förut. Jag har länkat på min (nya) blogg och även lånat bilden av linnet. Hoppas det är ok med dig? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.