Klänningar med finess

Acne är så otroligt duktiga när det gäller enkla plagg med det lilla extra. Magenta är just en sådan klänning! Fin till vårens och sommarens fester. Ska man ha den i kyrkan så är den nog snygg med en liten kort kavaj över, tillfälligt. Sedan vill man ju se hela härligheten.

Klänningen Zone är ännu enklare men kragen piffar till den rejält. Perfekt för er som vill ha en längre klänning som inte är lika öppen i ryggen.

3 Comments

 1. 27 January 2012 / 10:08

  Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år 🙂 Kika gärna in och var med i tävlingen 🙂 Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för 🙂

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

 2. 27 January 2012 / 17:56

  Jag gillar Magenta. 🙂

 3. 30 January 2012 / 14:52

  Så fina! Jag har köpt “mallory” i svart ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.