Tävling – vinn träningslinne från Casall!

Äntligen dags för en tävling igen! Det här linnet från Casall är mitt favoritträningslinne. Nu kan ni också vinna ett, värde 389 kr (ev. vinstskatt betalas av vinnaren). Sponsor är Snow and Motion (som förutom träningskläder har underställ, onepiece och mycket mer!) och ni tävlar genom att dela med er av ert bästa tränings- eller hälsotips (t.ex. recept på god proteindrink). Glöm inte att ange vilken storlek du vill ha.

Vinnaren utses på tisdag nästa vecka och linnet skickas av Snow and Motion direkt till vinnaren. Lycka till! 🙂

23 Comments

 1. Stina
  25 January 2012 / 19:52

  Mitt bästa tips är att ladda ner grymma appar som håller koll på både kost och träning. Jag har börjat med kaloriräknarappen ShapeUp och RunKeeper som mäter sträckan när du springer eller går. Det känns som en belöning varje gång jag klarar mitt dagsmål! Min stl är M, om jag skulle ha turen att vinna.

 2. Sandra
  26 January 2012 / 08:27

  Jag vill rekommendera ett pass hos Friskis och Svettis. Finns även på andra ställen men med olika namn. Skrivstångspass med intervall! Helt underbart jobbigt och sååå roligt! Trodde aldrig jag skulle tycka om att träna med lösa vikter men oj vad fel jag hade. Detta pass ger dig möjlighet att träna upp styrkan samt konditionen med den efterföljande intervalldelen. För alla som nu börjar fundera, testa! = ) Jag har storlek M om jag skulle ha turen med mig.

 3. Marie s
  26 January 2012 / 08:59

  Hej!

  Kul med tävling!

  Ett av mina bästa tränings OCH hälsotips är hemmagjorda Nyponbars som jag brukar göra.
  Sätt ugnen på 225 grader.

  Rosta 1 dl grovhackade cashewnötter(naturella) och 1 dl pumpakärnor i en torr och het stekpanna ett par min. Låt svalna. Blanda med 3 äggvitor, 2 dl havregryn, 3 msk nyponskalsmjöl, 3 msk honung och 1 krm salt. Tillsätt 1 dl hackade och torkade aprikoser och 1 dl hackade och torkade tranbär. Rör om.
  Lägg bakplåtspapper på en plåt . Gör 2 längder av smeten, ca 4 cm breda och 1 cm höga. Grädda mitt i ugnen i ca 30 min. Låt svalna. Förvara i kylen. Perfekt att ta med till gymmet eller att ha hemma!! =)

  Ifall jag skulle vinna det superfina linnet har jag strl S.
  MVH Marie S

 4. 26 January 2012 / 09:31

  Mitt bästa tips är att läsa träningsbloggar. Att inspireras och motiveras av vad alla andra tränar och tipsar om får i alla fall mig att ta ut mig det där lilla extra. Om jag skulle vinna önskar jag storlek M.

 5. B-M
  26 January 2012 / 09:37

  För såna som vill börja jogga / springa rekommenderar jag att man skaffar en pulsmätare med GPS! Så kul att kunna följa upp (man kan föra över informationen till datorn) vilka sträckor man sprungit och hur formen utvecklats. Man får ju också reda på sin kaloriförbrukning, om man är intresserad att följa den. Löpning kräver ju i övrigt inga andra stora investeringar än ett par skor så en pulsmätare skall man definitivt unna sig.

  Storlek L har jag!

  hälsar B-M

 6. B-M
  26 January 2012 / 09:44

  För såna som vill börja löpträna rekommederas att man skaffar en pulsklocka med GPS! Så kul att kunna följa upp vilka sträckor man sprungit och hur formen utvecklas (man kan föra över informationen till datorn).

  Löpning kräver ju annars inga stora investeringar så en pulsklocka kna man definitivt unna sig.

  Storlek L har jag!

  Hälsar B-M

 7. 26 January 2012 / 11:06

  Mitt träningstips är att hitta rätt träningsform för DIG just NU – för då tränar man för att man tycker det är roligt. Så fort man tröttnat på en träningsform – byt! eller om du tröttnat på ett visst pass – hitta ett annat och testa det några gånger! Om man sen testar sitt gamla igen så känns det roligare helt plötsligt.
  Jag har nu stukat foten och är lite “träningsdeppig” och tänkte att “nu kommer jag inte kunna börja springa på x antal veckor etc”, “min träningsplan är förstörd”… Men jag kan ju faktiskt träna ändå. Det gäller bara att hitta vad som passar mig just nu. Så det blir styrketräning på gymmet (tänkte börja till helgen) och sen tänkte jag även testa på spinning som jag inte gjort på år och dar, för det tror jag är hyfsat skonsamt mot ett uttöjt ledband.

  Träna lugnt!
  Jag har Strl. S om jag har turen att vinna 🙂

 8. camilla
  26 January 2012 / 11:59

  Håller med Josefine i hennes kommentar, samt även förstå att träning skall vara lika naturligt som att äta eller borsta tänderna varje vecka året runt varje sig man behöver gå ner i vikt eller ej alla behöver träna! + att det finns inget bättre sätt att hantera stress och frigöra “lyckohormonerna” i kroppen än vid kontinuerlig träning – Men det RÄCKER att träna 2-3 gånger i veckan och göra det intensivt de gångerna annars är risken att man kör på stenhårt 4-5 pass i ve i någon månad och sedan orkar man inte mer……så många gör det felet – lägg istället till några promenader i “lagom takt” så att man kan göra det på ett mindfulness sätt dvs att man får luft/lugn/medvetenheten i nuet och ev ljuset ute samt tankar energi – vilket många saknar idag i vårt enormt stressade och målfokuserade samhälle! Så mitt tips är att vara snäll mot sig själv genom att – träna 2-3 ggr/ve lägg till någon/några promenader utan hets varje vecka året runt! Om jag har turen att vinna har jag storlek xs eller s. Ps vilka acne jeans är det? skitsnygga – du har tipsat mig om acne hex tidigare hur är de? kommer att bli mitt jeansköp i vår iaf ds.

 9. Lisa
  26 January 2012 / 12:34

  Mitt bästa hälsotips är att investera i snygga träningskläder så att du känner dig fin/snygg/bekväm när du tränar. Känner du dig ful och obekväm i dina träningskläder så är chansen större att du stannar hemma..

  Skulle jag vinna detta snygga och bekvämma träningslinne så skulle jag troligtvis ha lättare för att ta mig iväg till gymmet! Jag gillar att det inte sitter för tajt kring magen ifall man råkat äta några mackor/kakor för mycket =). Jag har storlek S.

 10. Helene Ljungberg
  26 January 2012 / 16:45

  Hallo mitt bästa tips gällande träning är att inte pressa sin kropp överträna inte! Lyssna på kroppens signaler!Många fanatiker finns på gymmen och de tränar uppemot 4 pass gruppträning per dag detta är inte ok!
  min strl small

 11. Laura
  26 January 2012 / 22:43

  Mitt bästa tips är att kolla in den här sidan med före- och efterbilder. Detta är en riktigt bra pepp att få se vad man kan göra med sin kropp, oavsett vad man startar med 🙂 (kan inte hjälpa namnet på den och hoppas inte att denna kommentar blir bortsorterad nu…)

  http://fukcyeahbeforeandafters.tumblr.com/archive

 12. Laura
  26 January 2012 / 22:43

  Just det. jag vill ha strl L 🙂

 13. Camilla
  27 January 2012 / 00:56

  Mitt bästa hälsotips kan låta flummigt, men såhär i förkylningstider är det faktiskt helt suveränt. Investera i en nässköljar-kanna och använd den dagligen, kombinera gärna med att äta Omega3 tillskott.
  Vinner jag vill jag ha linnet i storlek L

 14. Anna
  27 January 2012 / 08:30

  Mitt bästa tips är att få med sig en kompis för att få ett hälsosammare liv. Då kan man peppa varandra när det kommer både till motion och kost. Och på köpet får man lite mer tid med sin kompis, som man annars hade spenderat ensam. Om jag skulle ha turen med mig: storlek s.

 15. Johanna
  27 January 2012 / 15:08

  Mitt bästa tips är att ladda med en riktigt bra låtlista till träningspasset. Det är helt otroligt vilken extrakick man kan få av bra och peppande musik. Se till att musiken passar till uppvärmning, själva träningen, några sista powerlåtar för att orka slutspurten och till sist nedvarvning. Det är tack vare musiken (smartphone + spotify) som jag för första gången fann riktig glädje i att träna för snart ett halvår sedan och sedan dess är jag fast. Håller tummarna och hoppas att jag vinner en stl S!

 16. Jenny Mikes
  27 January 2012 / 16:51

  Måste tipsa om mina bästa proteindrinkar: mjölk (valfri sort, jag brukar ta havremjölk, men soya, mandel eller vanlig funkar också), pp, jordnötssmör och kakao (om du tog pp med chokladsmak kan du hoppa över kakao) och en halv frusen banan! Som snickers, hur gott som helst!

  Jag måste tipsa om denna också, kanske ännu godare: mjölk, frusen banan, pp och en klick hasselnötspasta! Mums!!

  Önskar stl S. Ha det bra!

 17. 28 January 2012 / 12:52

  Mitt bästa tips är att inte tänka så mycket även om det känns jobbigt! JUST DO IT! Man ångrar sig aldrig efter ett träningspass! Den bästa träningen är den som blir av!!
  Boka en träningsdejt med en kompis!
  Boka ett pass på gymmet!
  Tänk om hur bra kommer du att må efteråt!!

  Glöm inte att äta direkt efter ett pass!

  Kram på er!

  PS Jag är storlek M!

 18. Louise
  29 January 2012 / 19:34

  Mitt bästa träningstips är att bestämma en realistisk målsättning. Vill jag träna för att må bättre, få energi, sova bättre, bli smalare, bli friskare, för att jag tycker att det är kul eller varför? När man har bestämt sig för en eller flera anledning så skriv upp dem på platser så att du ser dem så att du hela tiden blir motiverad. Ett annat tips är att kanske redan på söndagen planera hur man ska träna hela veckan just för att det ska bli av. Om man tränar på gym kan man boka in pass för hela veckan i förväg eller just skriva upp eller säga till en kompis, så att man inte väljer att sitta hemma i soffan istället för att röra på sig.
  Hoppas, hoppas att jag vinner. En student unnar sig inte nya träningskläder direkt, och som ovanstående skrev så gör det ju träningen roligare. Storlek M passar mig perfekt 🙂

 19. 29 January 2012 / 20:23

  Mitt bästa hälsotips är långa powerwalks (motion+frisk luft = två flugor i en smäll). Under vintern gäller det att passa på att gå extra långa promenader de dagar solen är framme så man får i sig alla de vitaminer som annars lätt det kan bli brist på under vinterhalvåret. Om jag vinner skulle jag vilja ha linnet i strl m 🙂

 20. Jennie
  29 January 2012 / 21:28

  Hej!

  Mitt bästa tips att är göra något man tycker är roligt. Träningen ska vara rolig även medan den utövas. Ibland måste man vara stark och tvinga sig iväg på träningen, det gäller att ha bestämt sig. Kombinera styrka med kondition för bästa effekt.

  Jag har storlek S.

 21. Jonas
  29 January 2012 / 23:27

  Mitt bästa tips är att inte ha onyttigheter hemma för att inte riskera att falla för frestelsen. Ha istället nötter, mörk choklad, egen nyttig glass eller i värsta fall piggelin som innehåller få kalorier. Hoppas att jag vinner för då ska jag ge det till min flickvän som har återupptagit sin träning. Storlek m blir perfekt!

 22. 30 January 2012 / 14:57

  Mitt bästa hälsotips är den gamla klassikern- DRICK VATTEN! Jag var jättedålig på det förut, men nu när det är det enda jag dricker orkar jag så mycket mer!
  Har tom börjat springa, och behöver därför uppdatera träningsgarderoben lite ; )

  Stl S

 23. Jessica Hellström
  31 January 2012 / 18:03

  Bästa tipset är att ha ROLIGT, är träningen kul och varierad kommer träningen inte kännas som ett måste utan bli stunden där skratt och svett kan samsas och resultatet blir fantastiskt!! Gärna träna med flera kompisar till exempel: med en som simmar, en som löptränar och en som går på Zumba, det ger variation och man tröttnar aldrig..

  Storlek M kommer passa perfekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.