Sköna kontraster

Jag satsade på en skön barnvagnspromenad idag och passade på att besöka fiskbilen. Ja, det är så här mammaledig jag ser ut oftast. Grön och skön jacka från Josefssons (min favorit just nu), sjal Dagmar, väska Fifi Bags, treggings Acne och UGGs på fötterna. Typ himla praktiskt. 😉 Drömmer om korta kjolar och högklackat men det får vänta ett tag till.

Nästa suddiga bild är från gymmet. En annan form av motion som jag verkligen njuter av. Önskar att bicepsen pluppar ut snart sådär snyggt. Dags att öka vikterna tror jag för att få effekt. Linnet är från Casall som sitter sådär skönt och löst och byxorna från Better Bodies är nya favoriter. Sitter också löst och mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.