Jag har lärt mig gilla kesella

Enbart kesella är inte skitgott direkt men detta var gott och friskt! Jag tog 1 dl kesella och mixade med 1 dl frusna bär (hallon och blåbär) och någon matsked proteinpulver med vaniljsmak. Hällde upp och toppade med hackade mandlar. Protein, nyttiga bär och bra fetter i en härlig mix. Och så en kopp grönt te på det. Oh la la, jag är snart hälsan själv. 😉

3 Comments

 1. jenny
  18 January 2012 / 21:48

  Proteinpulver? Har jag aldrig hört. Var köper man de?

 2. 19 January 2012 / 21:18

  Så gott. Mitt kvällsmellanmål varje dag ( med valnötter dock).

 3. 21 January 2012 / 16:26

  Det ser ju jättegott ut! Perfekt mellanmål! Vad är det för Kesella? 1 eller 10%?
  Trevlig Helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.