Jag jobbar på…

..med mina plankor och försöker komma in i kosten. Jag tycker det går bra även om jag har svårt för keso och kesella. Måste komma på bra saker att blanda med. Ni kanske har tips? Och så kissar jag en massa, antar att det beror på att jag inte äter vitt mjöl (bröd, pasta) eller potatis. En bonus är att mitt blodsocker håller sig jämnt och fint vilket är kanon när jag har fullt upp här hemma. Ja, gubben har också blivit sjuk men jobbar på ändå eftersom det är fullt upp på jobbet också. Stora sonen är i det närmaste frisk, förutom astman då, men vi medicinerar för fullt. De två små har börjat äta mer mat igen. Hoppas snart få tillfälle/tid till ett härligt stryketräningspass för hela kroppen.

Det går med andra ord framåt med allt! 🙂

OBS! Mitt mål är inte att gå ner 10 kg i vikt, givetvis, utan “bara” att trimma magen. Olga (såg ni Biggest Loser igår?) håller koll på vad jag tränar och äter samt tar hänsyn till amningen så det är lugnt! Bäst att informera så att ni inte tror jag går på superdiet och bantar för glatta livet. 🙂

5 Comments

 1. 13 January 2012 / 17:48

  Keso, blåbär och pumpakärnor älskar jag =)

 2. 16 January 2012 / 19:12

  Hej Käthe! Har följt dig länge men har av olika anledningar varit borta ett tag! Nu när jag är tillbaka ser jag att du är Olgas kund och då vill jag berätta att jag också har varit det tidigare och tack vare henne är jag idag i mitt livs bästa form. Du kommer att få fina resultat! Lycka till med din träning!
  Vad gillar du förresten om hennes nya sajt?
  Kram Betty

 3. 24 January 2012 / 20:01

  Jag skulle också vilja trimma min mage lite. Behöver inte bli smalare nån annanstans, bara där. Kanske du har koll på vilken typ av träning/övningar som är effektivast här? Svara väldigt gärna i min blogg, eller kanske du skulle kunna tänka dig att göra ett separat blogginlägg om detta? Vore väldigt tacksamt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.