Testar träningskläder

Trotsar nattens sömnbrist och hann testa träningskläder från Better Bodies (ja, bättre ska den bli! ;)) en kort stund. Byxorna har jag på mig redan. Så sköna och dessutom på rea. Funderar på om hoodien är för liten. Den är i stl S. Vad tycker ni? Den ska helst passa sen också när magen är trimmad och jag slutat amma (=mindre byst). Den tomatröda skickar jag tillbaka då jag inte föll för färgen, men jag funderar på att behålla den vita alt. byta till stl M.

Har fler träningskläder att visa upp!

4 Comments

 1. Matilda
  10 January 2012 / 15:15

  Jag skulle nog bytt till M iaf – inte skönt med för tajta träningskläder – en hoodtröja ska ju hellre vara lite bylsig. Vart köpte du dem?

 2. 10 January 2012 / 19:10

  Jag tycker att den röda såg fin ut på dig… men tror att du ska ha Small. De sitter snyggt och precis som du säger så kommer mage + byst snart förminskas 🙂

 3. Carro
  10 January 2012 / 19:27

  Jag hade bytt till m! Verkligen fin.

 4. 10 January 2012 / 21:25

  Tycker den ser fin ut, jag tycker inte den är för liten. Jag gillar både den röda och den vita. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.