Rutiner

På tisdag är det dags för riktiga vardagsrutiner och det ska bli hur skönt som helst. Rutiner är typ det bästa jag vet nuförtiden, för det sparar så mycket tid. Chloé höll sig vaken till för tio minuter sedan och nu är jag för seg för att göra något vettigt. Jag struntar i tvätten och hoppar in i duschen istället för jag luktar inte trevligt.

Det jag ville ha sagt egentligen är att jag kommer att köra igång med webbutiksnytt och annat på tisdag igen. Ska bli skoj att hålla koll på vårmodet, barnmodet och träningsmodet. Hoppas få till en bra mix av både det ena och det andra. 🙂

2 Comments

  1. 9 January 2012 / 09:52

    Ja, det har varit lite upp och ner med rutiner här med under helgerna men nu blir det mer ordning igen. Skönt! Hoppas du får en fin måndag.

  2. Carro
    9 January 2012 / 19:27

    Det är skönt med rutiner och vardag igen. Även om allt var roligt under jul och nyår.
    Ser fram emot dina inägg om vårmodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.