Murklorna fixade

Ibland är det bra att sambon läser bloggen då och då. När han handlade ny gröt till barnen, speciellt till Chloé som vägrat ersättning helt sedan två dygn, så passade han på att köpa murklor till nyårsafton. Kanon! De hade tydligen redan börjat gå åt.

Jag funderar på när det är bäst att handla, sent ikväll eller tidigt imorgon innan frisören. Jag avskyr nämligen att stå i kö och vill inte slösa min dyrbara tid på det sättet. Jag ska handla oxfilé, något till förrätten (hann inte iväg till fiskbilen), grädde och blåbär till efterrätten.

Åh, vad det ska bli ljuvligt att få håret fixat. Det var hela tre månader sedan sist och jag ser ut som en hagga med utväxten och mina slitna toppar. 🙂

2 Comments

  1. 30 December 2011 / 01:22

    Har hört att äta murklor inte rekommenderas längre. Speciellt om man ammar. Giftcentralen avråder alla att äta murklor.

  2. 2 January 2012 / 23:31

    Tack för tipset! Att jag inte tänkte på det. Det blev champinjoner istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.