Julefrid

Det har varit en intensiv vecka med julavslutning, kalas och julafton i kombination med att bebisarna inte har velat sova om kvällarna (vid tolvtiden har den siste somnat) så jag har varit slut som artist. Ikväll har jag äntligen kommit i fatt mig själv och just nu sover alla barn. Imorgon satsar jag på att skicka iväg några returer, träna, duscha med stängd dörr och ev. fika med min bästa kompis en liten stund. Så jäkla skönt när man känner att energin kommer tillbaka. Ska lägga mig tidigt ikväll också.

Hinner ni ta det lugnt så här i juletider?

2 Comments

  1. 26 December 2011 / 14:36

    Det var egentligen först igår och idag som jag kunde ta det lugnt. Dubbla jobb och mycket trötthet sådär innan jul! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.