Nu jävlar!

Kolla in vilken fin, förtidig julklapp jag fick av mamma och pappa idag – ett hemmagym. Ska ner nu och träna. Ska piffa till min träningshörna med ett litet bord för tidningar, bars och proteinpulver och så måste jag ha en spegel så jag ser (de kommande) musklerna i arbete. 😉

4 Comments

 1. 20 December 2011 / 11:52

  Superlyxigt med ett eget gym!

 2. 20 December 2011 / 13:47

  Hemmagym är kanon!

 3. Cathrine
  21 December 2011 / 08:50

  U go Käthe! Hoppas du kommer att träna oxå hemma?….. Jag har med hemma gym och kort till ett super gym. Men gissa om jagens går dit? Nej, jag får inte motivation till de, hoppas ngn kan ge de…. Please……. Ja du har tvillingar och svårt att komma på gym antar jag men jag har ingen orsak att vara lat, fy på mej! Skall följa med dina gym pass om du tar bilder /skriver om de. Annars är fitnessguru.se super duper. Lina är en super kvinna , kram ha en bra dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.