Tvillingfrågor?

Jag har kanske någon läsare som väntar tvillingar eller bara är nyfiken på att veta mer? Jag svarar gärna på kommentarer i detta inlägg. 🙂 Jag vet ju inget om praktiska frågor när de är äldre men upp till 6 månader har jag koll på samt dubbelamning och så.

2 Comments

  1. 19 December 2011 / 11:45

    För frågor om äldre tvillingar (upp till 4,5 år) svarar gärna jag!

  2. Anna O-mamma till Tyra
    20 December 2011 / 22:37

    Jag undrar en del, även om jag inte har tvillingar. Är så fascinerad över detta. Hur funkar dubbelamning rent praktiskt? Sover de i samma rum? Gillar de att “umgås” med varandra? Är de lika i utvecklingen? Vad är de största skillnaderna rent praktiskt att ha två i stället för en bebis? Är det mycket svårare eller underlättar det att de har varandra? Som sagt nyfiken i en strut! Min farmor var tvilling men både hon och hennes syster är döda sen många år tillbaka, men jag vet att hon ofta pratade om deras speciella band till varandra. De var iof sig enäggs. Men som sagt spännande. Och sååååå söta de är. Kul att de bara är en månad äldre än min Tyris. Kul att se utvecklingen. Kram och tack för en oerhört bra och inspirerande blogg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.