Måndag kväll

Det verkar som jag får lite tid över ikväll. Ska satsa på att klicka hem julklappar och dricka varm choklad. Gjorde det igår också, på mörk choklad, och det blev riktigt gott. Här är receptet för er som också gillar varm choklad.

Lucia imorgon och lussekatterna är upptagna från frysen. Sonen dekorerade pepparkakorna med kristyr och jag som avskyr att stryka har strukit stjärngosseklädseln. Inte så snyggt men det är väl tanken som räknas? Jag borde gå i strykskola. Är verkligen helkass på att stryka, det blir bara skrynkligare och skrynkligare ju mer jag stryker. 🙂

Uppdaterat!
Jag gjorde Leilas saffransskorpor men tyckte inte de blev så vansinnigt goda som det påstods i programmet. Går tillbaka till min mosters recept nästa gång.

1 Comment

  1. Jenny
    13 December 2011 / 12:13

    Och moster recept, kan du inte lägga upp det? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.