Uppiggande mask

I dagens lucka har Skincity ett fint erbjudande. Masken från Cicamed går att köpa  för 299 kr. Jag använder min ett par gånger i veckan när jag behöver extra piff. Bra efter en natt med dålig sömn t.ex..

Här har jag skrivit mer om den.

3 Comments

 1. Marina
  7 December 2011 / 16:09

  Hej! Följer dig och tvillingarna, min sixten är nu drygt 6 månader och tiden bara rinner iväg. Öresundskliniken ringde häromdagen, eftersom jag ej hunnit skicka in pappret om Sixtens födelse till dem…ja ja
  Nu till saken, Hector sitter in sin stol på en bild och där ser jag att han har MUSSE PIGG kudde, jag samlar MUSSE PIGG och skulle gärna vilja att Sixten hade en sån fin….vart kommer den ifrån? Elller kanske är det en “gammal” goding?
  Kram Marina

 2. Malin
  7 December 2011 / 22:41

  Litar på dig och slog till på två stycken när det var ett så bra pris! 🙂 Med en snart tre-åring och en till i magen som kommer “vilken dag som helst” så behöver jag all hjälp jag kan få för att se lite piggare ut 😉
  Malin

 3. 8 December 2011 / 10:20

  Jag bestämde mig för att testa så det fick bli en tidig julklapp till mig själv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.