Testat kläder

Provade kläder ikväll innan jag gick in i duschen och skrubbade mig, tvättade håret och donade. Jag hade inte riktigt koll på min exakta storlek och har inte hunnit testa min garderob på ett tag så det kändes skitbra att hinna med det ikväll. Kom fram till att det bara är resterna av gravidmagen som spökar. Får ta tag i Olgas plankor (som jag slarvar med eftersom jag inte hinner, men jag måste prioritera om) så att jag kan använda alla mina gamla kläder. Ligger nog på ett par kg plus men ligger gärna kvar här så länge jag ammar hela måltider. Vill ju inte riskera att mjölken sinar. Ja, det är det jag skyller på när jag vräker i mig lussekatter och risgrynsgröt varje dag. *haha*

3 Comments

 1. Matilda
  3 December 2011 / 23:41

  Jag tycker du är superfräsch,

 2. 4 December 2011 / 16:28

  Ååååå vad jag älskar din ysl tisha! Kram sötis

 3. 4 December 2011 / 17:34

  Jag tycker du har en härlig inställning! Tids nog kan du göra som du vill när du inte ammar de små längre.
  Ha en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.