Fix & trix

Jag var helt slut efter dagen men tog tjuren vid hornen och började fixa till mig ikväll. Fyller 38 på söndag och måste piffa mig till max. 🙂 Idag blev det en gedigen pedikyr som avslutades med ett rött Chanel-lack (åh, så tjusigt) samt en lätt uppfräschning av ansiktet med fuktmask och en 10-dagarskur från Decleor som ska ge mer lyster. Ska lägga mig snart och sova för en god natts sömn (om jag får önska) bör inte underskattas.

Annat jag tänkte trixa med de närmaste dagarna är följande: fransfärgning, bodyskrubb + body butter + BUS, annan BUS i ansiktet, en lätt blekning av tänderna (efter att jag har kollat upp om det är OK när man ammar) och manikyr med rött nagellack.

Hm, något jag har missat?

3 Comments

 1. camilla
  1 December 2011 / 09:46

  har du något bra tips på bus kräm för både ansikte och kropp

 2. 1 December 2011 / 15:59

  Låter härligt att ta hand om sig så. Hoppas du får en bra födelsedag!

 3. 1 December 2011 / 17:01

  Härligt med massa fix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.