Sveriges bästa sajter (not)

Internetworld har som vanligt utsett Sveriges bästa sajter och följande webbutiker utsågs:

Bokia
Ellos
Gudrun Sjödén
Halens (Kategorivinnare)
Junkyard.com
Lindex
Mathem
Nelly.com
Pocket Shop
Zoovillage

Märkligt val, tycker jag. Halens som vann är det väl inget större fel på men de dåliga produktbilderna (känns tantiga vilket ju borde passa min ålder, men icke ens det) är ingen hit. Det finns ju andra sajter som är mycket bättre, Kicks t.ex. som inte ens finns med i listan. Och Ellos nya sajt är extremt opraktisk då man inte kan välja att öppna sidor/produkter i ett nytt fönster utan måste bläddra fram och tillbaka samt att man aktivt måste klicka bort underkategorier som tidigare valts. Allt detta tar onödig tid när man ska shoppa snabbt och smidigt på nätet. Vad sjutton är det för personer som sitter med i juryn? Låt mig gissa att det är mossiga personer som inte brukar shoppa på nätet. Eller så är de köpta som så många andra…

Vilken webbutik tycker du borde finnas med i listan?

10 Comments

 1. 17 November 2011 / 15:26

  Babyshop.se

 2. 17 November 2011 / 17:19

  Bodystore.com – billig hälsokost, ekologisk hudvård, fitnessprodukter m.m. F.ö. gillar jag wepshopar med gratis frakt och returer. Det höjer betyget tycker jag.

 3. camilla
  17 November 2011 / 17:48

  mandeldesign.se

 4. 17 November 2011 / 21:41

  H&M är bäst tycker jag 🙂

 5. 17 November 2011 / 23:19

  Som 6-barnsmamma gillar jag Kotteshoppen.se. Där köper jag nästan alla barnkläder och leksaker till barnen.

  Mvh Anna

 6. Johanna
  18 November 2011 / 00:38

  Jag håller verkligen med! Det är nästan så att man tror att det är ett skämt. Otroligt märkligt! Eleven är en av många som jag tycker är bra (ingen av dem finns dock med på ovan lista).

 7. 18 November 2011 / 09:20

  Den enda av sidorna jag håller med om är Nelly. Snabb leverans och bra kundservice. Både Ellos och Halens har alldeles för dåliga produktbilder, för lång leveranstid och svårnavigerade. De andra på listan har jag inte testat.

 8. 18 November 2011 / 15:12

  Jag tyckte också att det var lite lustigt… Skulle inte själv kora halens till etta, men det är mycket för att själva utseendet inte tilltalar mig (lite tantigt som du sa), men Nelly är med som är en favorit hos mig iaf! 😀

 9. 21 November 2011 / 10:08

  Jag har en liten fråga, har du beställt från Bonprix nån gång? Och hur är det iså fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.