Tisdagens outfit

? Bomulls- och kashmirtröja, La Redoute
? Sjal, Missoni
? Shorts i sammet, H&M
? Strumpbyxor, Falke
? Boots, Hope

Ny vecka och nya tag. Jag har inte bloggat så mycket senaste veckan men nu är jag på g igen då alla är friska. 🙂 *peppar, peppar* Dräller ofta runt i mysbyxor eftersom jag inte hinner klä mig men idag fick jag på mig vanliga kläder. Dags för mig att skärpa till mig. Ikväll står manikyr på schemat. Då blir det röda läckra naglar. Yeah!!

Hur står det till med er läsare? Hur har det gått med IVF:er och annat?
?

9 Comments

 1. karin
  16 November 2011 / 12:24

  Kul med lite outfits igen! 🙂
  Jag undrar lite om dina stickade uggs.. Är de varma som dina andra? Och hur är dom i storleken? Är sugen på ett par! 🙂

  • 17 November 2011 / 12:26

   Normala i stl och varma, fast inte lika vattentäta som de andra. Jättemysiga!!

 2. 16 November 2011 / 15:16

  Kan inte berätta om någon IVF men har haft ett lyckat bebisbokprat och tycker du är så söt & fin:)

 3. 16 November 2011 / 16:51

  Snyggt. Min bebis har bestämt sig för att bygga bo i magen. Har gått över en vecka nu. Trist värre. Just nu väntar jag på att degen till lussekatterna jäst färdigt. Blev så sugen.

  • 17 November 2011 / 12:25

   Hoppas bebisaen snart vill komma ut! 🙂

 4. 16 November 2011 / 17:44

  Skönt att ni äntligen kryat på er! Jobbigt med sjuka små och att själv vara krasslig:-(

  Jag kämpar på med ganska stora sömnproblem. Bebisen blir 4 månader idag och har den senaste 1½ månaden börjat vakna minst varannan timme på natten och har problem att sova på dagen. Själv har jag fått stora insomningsproblem…Gnäll och klag från mig:-)

  Kram!

   • 17 November 2011 / 12:25

    Låter jobbigt! Mina brukar (peppar, peppar) sova 8 timmar i rad om de inte är förkylda. Fast vi ger en flaska ersättning innan läggdags så att de ska vara riktigt mätta. Hade inte orkar dagarna annars så jag är tacksam. Full rulle hela den vakna tiden. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.