Lördag

Sitter och äter lördagsgodis i form av torkade aprikoser, mörk choklad och mandel. Mums! Skönt att sitta ner, bara vara och surfa lite innan det är dags för förberedelser inför morgondagen – farsdag.

Jag var iväg och tränade i förmiddags efter nästan tre veckors ofrivilligt uppehåll. Kanon att vara igång igen. Den nya planen är att under vintern träna på gym en gång på helgen i ca två timmar och en till två dagar hemma på kvällen. Jag som i normala fall är riktigt morgontrött går gärna upp tdigt på morgonen bara för att hinna träna. Den nya Käthe! 🙂

2 Comments

  1. 13 November 2011 / 20:56

    Åh, jag önskar jag hade din motivation! Jag ill träna, men får mig inte iväg, upp, ut eller vad som helst…

    • 17 November 2011 / 12:27

      Ja, jag vet, det är svårt att komma igång. Det är bara att köra för det vänder när man kommit igång och så ser jag det som skön egentid. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.