Hårslarv

Jag har tröttnat på att ha håret i hästsvans. Idag körde jag med en mycket slarvig utbakad fläta. Så här ser den ut efter en hel dag.

Nu blir det magövningar, har knappt gjort några de senaste tre veckorna, sedan upphängning av tvätt och därefter ska jag surfa in på Bangerhead och leta upp en ny krämig hårinpackning. Håravfallet har börjat. Tappade en massa hår efter graviditeten sist också. Undrar om det blir några tussar kvar att rufsa till. 🙂

4 Comments

 1. 11 November 2011 / 10:10

  Snyggt, flätor är en enkel och bra frisyr när man är lite trött på sin vanliga..

 2. 11 November 2011 / 15:05

  Åhh mitt också:( tappar hår hela tiden, mitt hår var så fint under graviditeten. Säg till om du hittar någon bra hårinpackning, har letat själv men jag vet inte vilket som passar just efter graviditet!Kram

 3. B-M
  11 November 2011 / 21:07

  Jag har hört att det hår man tappar efter graviditeten är sånt man skulle ha tappat under graviditeten annars….man tappar visst inget under de 9 månaderna. Så det borde jämna ut sig i långa loppet :).

 4. 11 November 2011 / 21:32

  Fint! Tycker det e så svårt att få till inbakadfläta etc på sig själv så brukar sluta med hästsvans… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.