Maräng

Min nya besatthet heter maräng. Jag har i flera veckors tid planerat att göra en citronpaj med maräng men har inte hunnit få till det än. Igår kväll hann jag dock koka ihop raberberkompott och sedan lade jag över en maräng bestående av två äggvitor och två matskedar strösocker. Gott, enkelt och snabbt att göra! Lite mjukrörd vaniljglass är gott till.

Nu vill jag testa maräng över en massa olika saker. Förslag? 🙂

1 Comment

  1. 31 October 2011 / 11:40

    Maräng är super! Testa att ha i hackade hasselnötter i marängen och lägg den på chokladkaka. Blir så gott!
    Hallon och maräng och också väldigt gott. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.