Här har ni mig!

Det har varit fullt upp de senaste dagarna då jag, sambon och bebisarna har varit rejält förkylda, men det börjar bli bättre nu. Ja, om man bortser från ont i bihålorna, men det får jag alltid efter en kraftig förkylning och jag vet att det går över. Stackars Chloé är fortfarande mycket förkyld så vi kämpar på med Nezeril, nässug och mycket amning.

Nu får det vara slut med sjukdoms-snacket för det blir varken jag eller ni piggare av. 😉

2 Comments

  1. 29 October 2011 / 11:34

    Nej vad jobbigt, krya på er!!

  2. 29 October 2011 / 13:25

    Vi undrade var du tog vägen, du blir saknad när du försvinner!:) Men självklart går familjen och hälsan först, usch vad trist att ni blev sjuka allihop, och extra synd om de små såklart! Hoppas att ni blir bättre så fort det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.