Fredagens outfit


? Amningslinne, Boob
? Tunika, Odd Molly
? Halsband, Berlockbutiken.se
? Jeans, Esprit
? Leopardstrumpor, Gina Tricot

Det blir mycket hemmaklädsel just nu. Jeansen är snarare sköna än snygga och så får det vara ibland. Skönt säckiga. 🙂

Ha en fin fredag!!

3 Comments

  1. Anna O
    21 October 2011 / 12:37

    Tycker det ser fint ut! Gillar också att klä mig snygg men bekvämt nu när man går hemma ned lilla trollisen. 🙂 Trikåkjolar, tights och mjuka toppar (alltid randiga nästan :-)) använder jag mycket! Mobilen över sängen är det Barbapappafigurer i den och VAR är den köpt i så fall. Tyra ÄLSKAR sin BarbaZoo-mjukis över allt annat! 🙂

  2. M
    21 October 2011 / 18:21

    Jag har själv alltid fösökt att inte klä mig i myskläder under föräldraledighet ( barnen är idag 23 och 18) bara för min egen skull! Du är alltid snyggt klädd, och jag tror det är viktigt man behöver inte göra det så komplicerat. Det är samma fortfarande om jag är ledig, myskläder och onepiece är för soffhäng med bra film en kväll men dagtid är jag fortfarande klädd, enklare vid ledighet ( jag jobbar på Sveriges största modeföretag) Boyfriend jeans och en snygg tröja/ skjorta räcker!!! Det är naturligtvis individuellt och mitt yrke spelar så klart in!!! M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.