Mitt mammaliv

Här är en bild från min vardag. Så här kan det se ut när de får första ersättningsflskan på förmiddagen. Vid amningshörnan har jag nästan alltid en dator, mobiltelefon, vatten och amningsinlägg.

De vill hålla själv numera så jag stöttar upp flaskorna med handdukar och filtar och sitter beredd att hjälpa till om de tappar taget. Amningskuddarna är suveräna inte bara när man ska amma, och jättebra när de kan sitta själv att ha bakom sig så de inte ramlar och slår sig.

De verkar ha somnat nu så jag ska äta äggmackor och sminka av mig och därefter blir det fix med Traderaauktioner och tvätt innan jag skickar iväg sålda grejer. Ja, och bloggen, är så bloggsugen. Sedan orkar jag nog inte mer idag. Hektor busen höll mig vaken en del i natt för en gång skull. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.