Måndagens outfit


? Poncho, H&M
? Treggings, H&M
? Boots, UGG
? Väska, Marc by Marc Jacobs

Jag köpte ponchon förra hösten men den blev aldrig använd då. Är glad att jag köpte den för det är inte fel med vintervitt. Man blir inte lika sjukligt blek som i svart.

På tal om dagens outfit så tycker jag att Sötsur har skrivit ett tänkvärt inlägg. När modebloggandet kom igång för ca 5-6 år sedan så var det just vanliga bilder på vanliga människors outfit som jag gillade bäst. Idag har bilderna en helt annan klass och det är inte bara av godo. Så jag fortsätter med mina vanliga bilder utan 14 cm-klackar. 😉

 

4 Comments

 1. 17 October 2011 / 17:54

  Håller med. Men det tog ett bra tag för mig innan jag förstod att dom hade egna proffsfotografer. Jag trodde att dom tog så fina bilder själva och att dom hade så fina outfits och höga klackar hela tiden 🙂

  Jag tycker inte att det är särskilt inspirerande att kolla på tjejer med modellkroppar som agerar skyltdockor åt företag som dom fått kläder av. Det är nya plagg varje dag på posten. Sen kan de vara väldigt vackra – både kläderna och tjejerna. Men som sagt så inspirerar dom sällan mig. Då kan jag lika gärna surfa runt i dyra webbutiker och glo. Jag gillar vanliga tjejer i kläder som kombineras olika och som man faktiskt kan köpa själv. Och så är det på din blogg!

 2. 17 October 2011 / 18:36

  Snyggt.

  Jag tycker att för snygga bilder gör att bloggen förlorar sin charm. Det ska vara “naturligt”, annars får det vara.

 3. 17 October 2011 / 22:30

  så fint, perfekt denna höstmåndag 🙂

 4. 18 October 2011 / 10:03

  Jag håller med och jag har ju har ju också kört på helt vanliga outfitbilder från start, framför min vita dörr, ha,ha, så vida jag inte varit utomlands. Jag känner ofta mig undermålig när man jämför med de stora proffsbloggarnas fantastiska bilder som ser ut att komma från ett glossigt modemagasin och jag undrar ofta över hur de får till så fantastiska bilder. Så nu gick det upp ett litet ljus för mig, de har antagligen både bättre utrustning och hjälp med att ta bilderna, till skillnad från mig som tar med självutlösare med min kamera från 2008. 🙂 Jag tycker att det är inspirerande både med glossiga proffsbilder och “vanliga outfitbilder” så jag fortsätter som förut och ska försöka sluta känna mig dum för att jag har “vanliga bilder och vardagskläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.