Host host

Det är två små hostisar här idag så det är fullt upp, d.v.s. extra fullt upp. Trots att de är sjuka är de på ganska gott humör ändå fast extra mammiga förstås, båda två. Som tur är har de sovit/roat sig i gymmet i omgångar så det har fixat sig och kakorna i frysen har varit till stor hjälp. Perfekt när man vill ha en sockerkick. Målet idag är att hinna träna i eftermiddag en liten stund när sambon kommer hem. Ska försöka hinna en snabbdusch innan så att folk slipper känna av sur mjölk och kräk. 😉

2 Comments

  1. 13 October 2011 / 13:06

    Imponerad av att du hinner så mycket! Och att du hinner träna. Gillar man att träna innan man får barn är det nog viktigt att hinna det även efteråt och under tiden man är hemma. Peppande (eftersom det troligtvis ger resultat), roligt och så antar jag att det är skönt att få en egen stund också? 😉
    Ha en skön dag trots Host, host!
    /J

  2. 14 October 2011 / 09:10

    Jag hade precis kommit igång med träning några månader innan jag blev gravid och i kombination med en graviditet där jag inte mådde bra fysiskt så känns det som en befrielse att kunna använda kroppen igen. 🙂 Jag struntar i städning och tränar istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.