Kära läsare,

jag har inte glömt bort er men de senaste dagarna har det varit så otroligt mycket att göra. Och med dopet i helgen blir det mer. Ser jättemycket fram emot det men hinner inte med att blogga i den omfattning jag tänkte mig. Jag tänker därför ändra inriktning den här veckan och blogga inför dopet om allt möjligt. Därefter blir det som vanligt igen. OK? 🙂

4 Comments

 1. 4 October 2011 / 08:27

  Det blir bra. 🙂

 2. 4 October 2011 / 21:33

  Heeelt ok =)

 3. 4 October 2011 / 22:43

  Vad kul!!!
  Klart som korvspad att du ska fixa med dina barns dop.
  Ååh!!! Vad jag blir nostalgisk när jag tänker på mina barns dop.
  Min yngsta dotter har precis konfirmerat sig.
  Och jag tycker att dom nyss blev döpta.
  Jag slog på jätte stort och döpte min äldsta tjej i Storkyrkan i Stockholm. Haha

  Kramar i massor finaste du / Jane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.