Efter en månads träning


Vissa dagar känns det som om det inte händer något alls med formen, därför är det bra att lägga ut bilder som faktiska bevis. Jag har styrketränat en månad och jag har börjat lägga på mer vikter, men jag måste mesa lite så att lederna hänger med. Bara att kämpa vidare. Nu kan jag stå 1 minut i traditionell planka med tårna och underarmarna i golvet, så bålen blir långsamt starkare. När jag började kunde jag stå i en halv minut och med knäna i golvet.

Mamma passade bebisarna idag så att jag kunde komma iväg och träna. Mycket uppskattat av både mig och barnen. Nästa träningstillfälle är på söndag. 🙂

7 Comments

 1. Magdalena
  30 September 2011 / 21:33

  Det syns på den högra bilden hur magen har ändrats. Nu när jag tittar på bilderna på mig i juni och idag så har hela jag ändrats fast det känns inte som det händer så mycket på höfterna. Har 4 kg kvar tills jag har nått mitt mål med att gå ner 20kg på 4 månader.

 2. 30 September 2011 / 23:07

  Wow! Vilket resultat! Blir nästan lite knäckt…;-)

 3. 1 October 2011 / 09:08

  Jag tycker det syns tydligt att kroppen förändrats. 🙂

 4. 1 October 2011 / 13:37

  wow vad du är duktig! det syns ju jättemycket. intressant att läsa det du skrev om förlossning kejsarsnitt/vanlig. jag blev så rädd under min graviditet & förlossning att jag varit helt främmande för att skaffa mer barn (fast jag egentligen vill ha minst ett till). kanske om man kan försöka få ett snitt att jag skulle våga igen… tack för en härlig blogg! stor kraam

 5. B-M
  1 October 2011 / 14:12

  Fint resultat! Har du gått ner i vikt också eller är det “bara” “tajtare” muskler?

 6. 1 October 2011 / 21:10

  Härligt vad du kämpar på 🙂 Syns ju verkligen att det händer saker!

 7. 4 October 2011 / 08:56

  Många tycker säkert att jag är ytlig !
  Men jag måste säga att du är fenomenal på att fixa tillbaka din kropp.
  Min lille syster har fött barn två gånger och hon var lika duktig som du.

  Kramar i massor finaste du / Jane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.