Jag har blivit nätrånad!

Någon idiot har snott flera tusen! Samma belopp har dragits två gånger från USA trots att jag har lösen när jag handlar på nätet. Jag spärrade kortet ikväll och dragningarna på kontot ska reklameras.

Nu ska jag slappa en halvtimme och tänka på något annat, sedan magövningar (hann inte i morse) och därefter sova. Struntar i disk, städning m.m..

Fler som har råkat ut för det?

12 Comments

 1. 28 September 2011 / 21:42

  Nej fy så jobbigt. Hoppas det ordnar sig!

 2. 28 September 2011 / 21:45

  Nä fy så obehagligt! ;-/ Vilken tur att du får pengarna tillbaka!

 3. 28 September 2011 / 22:10

  Åh nej!! har inte råkat ut för det tack och lov! Får man fråga varifrån du handlade?

 4. Camilla
  29 September 2011 / 06:59

  Fy vad läskigt!
  Nej har nog inte råkat ut för något sådant. Synd när den lilla trygga bubblan inte fungerar…

 5. 29 September 2011 / 07:54

  Usch! Jag har som tur är inte varit med om det. Men en dag så slutade mitt Visakort plötsligt att fungera. När jag ringde till banken så sa dom att mitt kort var spärrat eftersom dom misstänkt att någon annan försökt handla på det. Bra att banken var snabba på att reagera. Men mindre bra att jag inte fick reda på något förrän jag stod där och skulle handla med ett kort som inte funkade…
  Hoppas det fixar sig!

 6. 29 September 2011 / 11:43

  fy så obehagligt. har inte varit med om det själv, då jag inte brukar handla med kort över nätet, jag försöker hålla mig från det så mycket det går, just för att sånt här inte ska hända.
  hoppas det löser sig och du får tillbaka pengarna.

 7. Jessica i Malmö
  29 September 2011 / 14:35

  Japp, efter varit student i flera år och fått första lönen inser jag att kortet är spärrat. Som tur är hade banken själv gått in och spärrat efter att kortet blivit skinnat i en bensinautomat på 8000 kronor….tråkigt men tur att banken är så hjälpsamma och löser det förhållandevis snabbt!

 8. 29 September 2011 / 18:19

  Jag upptäckte en massa uttag (och även insättningar faktiskt) från amerikanska pokersidor när jag var i Hong Kong. Jobbigt att bli tvungen att spärra kortet när man är utomlands. Mitt kort hade troligtvis blivit skimmat på någon restaurang i Malmö. Banken ersatte allt (ett par tusenlappar) väldigt snabbt.

 9. 30 September 2011 / 17:50

  Fy va obehagligt! Hoppas att det löser sig 🙂 men det brukar det väl nog oftast göra? 🙂

 10. Emma
  3 October 2011 / 09:03

  Japp, runt förra hösten. Hade endel konstiga småsummor jag inte kände igen på kontoutraget men funderade inte så mycket över det. Någon dag eller två senare ringde banken och frågade om de kunde spärra mitt kort på grund av att de misstänkte att det hade blivit skimmat. Detta för att jag ena stunden hade handlat nått på Ica i mitt område och nästa gjort några köp i USA (bland annat på bed, bath and beyond av alla ställen..). Hehe så det löste sig, va inga problem att få tillbaka pengarna heller men det är riktigt obehagligt när det händer. Tur att bankerna ofta har bra koll.

 11. 3 October 2011 / 09:53

  Usch vad trist 🙁 Det hände mig en gång när vi var i USA, men banken hemma i Sverige upptäckte det supersnabb och löste det genast.

 12. 5 October 2011 / 18:49

  Nä fy vad läskigt!! Sånt är jag jätterädd för!!!! Jag hoppas det ordnar sig på bästa sätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.