Dopfunderingar


Foto: Inventerar mina Odd Molly-toppar och den här tunikan hade varit perfekt om det inte vore för det hemmamysiga materialet. Vi får se. 🙂

Nu är det en och en halv vecka kvar och det är mycket kvar att fixa. Hjälp! Ska skriva lista idag vad som behövs göras. En bra början i alla fall. 🙂

Bebisarnas dopklänningar är fixade. Tack mamma! Och det är ju viktigast. Maten och tårtorna är också beställda.

3 Comments

 1. B-M
  28 September 2011 / 17:09

  Håller med om att klänningen inte är hundra, åtm på bilderna ser den liten ut. Men det ordnar sig, du hittar nåt :)! På min yngstas dop för 5 år sedan hade jag vit linnekavaj och svarta byxor, det var en nödlösning då inga kläder riktigt passade på grund av kraftigt viktras. Nu efteråt tycker jag det ser riktigt snyggt ut.

 2. 28 September 2011 / 19:23

  Det kommer gå finemang tror jag!!!! 🙂

 3. 30 September 2011 / 10:47

  Jag håller fast vid att jag tycker att klänningen var superfin på dig, 😉 men då kan du ju ha den vid något annat festtillfälle framöver. Den här tunikan ser också väldigt fin ut, vacker färg, skir spets, det är ju lite kyligare nu så då tycker jag att velour känns helt okej, även om jag förstår vad du menar med “mys material”. Med rätt detaljer till kan man ju göra den väldigt elegant! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.