Jag gillar ponchos!


Foto: Stylebop.

Ponchos/capes finns i precis alla prisklasser (från omkring hundralappen hos Gina Tricot) och är så snyggt och praktiskt. Passa på att använda dem utomhus nu, över skinnjackan när det blir kallare och inomhus i vinter.

Tips! Om du känner dig stor i poncho så testa en i ett tunnare material som inte är för lång och som gärna får vara v-ringad eller öppen.

14 Comments

 1. 24 September 2011 / 09:37

  Jag gillar också!

 2. 24 September 2011 / 10:03

  Jag älskar ponchos och capes. Perfekt gravidplagg också. Tyvärr är jag väldigt kräsen och gillar inte när de blir för långa. De från gina tricot som säljs nu når nedanför knävecken på mig och det trivs jag inte i. Har hittat min favorit dock, från Åhlens.

  • 25 September 2011 / 21:44

   Lisa, och efter graviditeten också. 🙂

 3. Linda
  24 September 2011 / 18:47

  Har en fråga som inte alls gäller detta inlägg..
  Har sett att du använder Refectocil färg till ögonbryn och fransar, vilken nyans använder du till ögonbrynen?

  Tack för en bra blogg!

  • 25 September 2011 / 21:43

   Jag färgar inte ögonbrynen eftersom de blir för mörka då (har ljusa slingor i håret), men annars hade jag nog valt ljusbrunt (om det finns) eller brunt. Men var försöktig med ögonbrynen. De blir lätt för mörka. Testa ett par minuter bara första gången och upprepa tills du får det resultat du vill ha så vet du den totala verkningstiden nästa gång. Tack! 🙂

 4. 24 September 2011 / 18:50

  Åh ja poncho! Jag köpte en skitsnygg och varm på MQ förra veckan som jag ääälskar redan. Perfekt nu när det är nån slags “mellantemperatur”.

  Kram och ha en skön kväll!

 5. 24 September 2011 / 20:40

  Älskar ponchos!

 6. 24 September 2011 / 23:25

  Jag gillar också ponchos men tycker det är lite knepigt att hitta någon som inte är stor som ett tält. Är man kort som jag (lite drygt 160 cm) så känner man sig lätt klumpig och bred om den är för lång och vid..

 7. 25 September 2011 / 09:58

  Jag älskar dessa underbara härliga Ponchos !
  Jag har massor utav dom både nya och sådana som jag hade i början slutet av 70:talet och i början av 80:talet… Haha
  Kramar i massor finaste du / Jane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.