Mysmössa

Jag har köpt en akrylmössa från Gina Tricot. Jag har så svårt att hitta fina mössmodeller, många sitter för tajt, så den här i akryl får duga, jag gillar ju modellen och den stora bollen. Trevligt att det inte är äkta päls på den eller annat skit. Hellre akryl än päls. 🙂

8 Comments

 1. 22 September 2011 / 12:24

  Härlig mössa! Jag har en mössa som min mormor virkade i vitt förra vintern. Ska ta och visa upp den på bloggen nån gång. Hon hade sett den på en bild från en modevisning i Paris och hon är så himla duktig att hon gjorde en precis likadan. Jag bara älskar den mössan. Ha det fint idag!

  • 25 September 2011 / 21:48

   Så mysigt! Sådana mössor är de bästa som finns!

 2. 22 September 2011 / 14:18

  Fin! Kände imorse att mina öron snart kommer behöva mössa ; )

 3. 22 September 2011 / 21:57

  Jag har en del i-landsbekymmer med att hitta bra mössor… jag kan se ut som en… galen clown om mössan sitter åt för mycket, haha… din var jättefin! Blir inte håret superelektriskt när det är akryl?

  • 25 September 2011 / 21:48

   Ja, jag med, ser helgalen ut i alla beanies (stavning?). Jo, men det är bara att överdosera balsamspray. 🙂

 4. 23 September 2011 / 16:08

  Håller med dig om päls o akryl! På mössa funkar akrylen som jag vägrar ta på mig i tröjform. Men hellre akryl (eller naket!) än päls!
  Mössan är fin, har en nästan lika (i akryl) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.