Tisdagens outfit

En halvfärdig sådan. Håret är blött efter duschen och jag hann inte få på mig mer (typ halsband och en varm kofta) för Hektor vaknade så jag fick snabbfotografera på en minut. Jag har på mig en slarvigt nerstoppad t-shirt/topp från Acne, treggings från Acne, skor från Hope och färgglatt dödskallearmband från Good Habit inköpt hos Accessora.

Jag känner för någon höstig jacka idag, så det blir nog min svartbruna skinnjacka med ludd från Only om ni minns den från i höstas?

Hårprodukten känns kanon än så länge. Får se hur det blir när håret har torkat.

4 Comments

  1. 21 September 2011 / 18:11

    Sötis fin som vanligt:)

    är detta också tisdagens outfit, eller är det dagens onsdag?:) hihi kramar till dig

    • 25 September 2011 / 21:49

      Tack, fina du!! Ojdå, jo det var onsdagens. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.