Veckans outfits

Jag avslutar veckan och helgen med en summering av dagens outfit. Det känns höstigare och kallare i luften så jag antar att det är dags att ta fram skinnjackorna imorgon. UGGsen får vänta ett tag till.

Den här helgen har jag hunnit otroligt lite men jag tar nya tag imorgon. Vi ses väl? 😉

10 Comments

 1. 18 September 2011 / 23:37

  Snygg brutta! =)

 2. 19 September 2011 / 08:11

  Snygga outfits!

 3. 19 September 2011 / 13:43

  Jag är innerligt tacksam att jag slapp göra några “dagens outfit” när jag var hemma med mina tvillingar! Det hade blivit en hiskeligt tråkig kavalkad av mysbrallor varvat med träningskläder, förmodligen. Min favvis-bralla på vintern var ett par brallor som såg ut som om de var gjorda av fårskinn, men det var bara krulligt ulltyg. De pratar min man fortfarande om med fasa i rösten. Jag såg dem på ett foto häromsistens, och erkänner nu i efterhand att de varken var snygga eller särskilt klädsamma.

  • 20 September 2011 / 07:31

   Jag väljer de dagar jag har “normala kläder” på mig. Lägger inte ut mina slafskläder. 🙂

   • 20 September 2011 / 20:51

    Lugnande att höra att även du har “slafsdagar”..!

    • 21 September 2011 / 09:14

     /carina, varje dag! 🙂 Jag byter om till mysdress om kvällarna eller om jag hinner bli nerkräkt innan dess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.