Jag borde…

Det är så mycket jag borde men dagarna går så snabbt, så snabbt. Jag känner dock att jag lägger fokus på rätt saker just nu – bebisarna, resten av familjen och tvättning (!) samt bloggen, matlagning, bakning och min träning som fritidsintressen och egentid. Men i helgen ska jag ringa samtal, boka tider, träffa bästa väninnan, fika med ett annat par, besvara mail och ta tag i tråkigt pappersarbete m.m. m.m.. Jag börjar med att surfa runt på mina favoritbloggar och kommentera innan läggdags.

Sov gott, kära läsare! 🙂

6 Comments

 1. 16 September 2011 / 23:48

  Kramar i massor / Jane

 2. 17 September 2011 / 10:46

  Oj! känns som dina fokusämnen är mer än enough för vem som helst! Superwoman Käthe! Var får du din energi ifrån?!

  • 20 September 2011 / 07:38

   Jag hann inget alls faktiskt. Träningen och gulliga barn ger mig energi. 🙂

 3. 17 September 2011 / 11:51

  SV: Tack! Det är mina naturliga lockar som jag har en sorts hatkärlek till 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.