Inte kattskit

Oh, vilken trevlig klänning som finns hos Kastellgatan (finns bara kvar i stl XL)! Så mysigt med katter. Våra gamla kissar Bamse och Cosmo fick avlivas i november resp. maj och det lär dröja innan vi skaffar katt igen. Annars tycker jag att barn ska växa upp med djur.

3 Comments

 1. johanna
  15 September 2011 / 10:51

  Åh nej vad tråkigt att höra om dina katter 🙁 Jag och min sambo har två underbara katter som börjar bli till åren och jag kan verkligen inte föreställa mig hur jobbigt det kommer bli när de två bli sjuka…

 2. 15 September 2011 / 12:30

  Men åh, vad sorgligt! 🙁 Jag visste inte att dina katter inte fanns mer. Jag blev med kattunge i förrgår så nu har jag tre… kan inte föreställa mig ett liv utan katt. Men det är så fruktansvärt tomt och ledsamt när dom blir gamla och dör.
  Klänningen var ljuvlig 🙂

 3. 16 September 2011 / 10:28

  Den klänningen är så himla fin! Jag har sett den live på en föreläsare o vill himla gärna ha en egen.

  Vad sorgligt med katterna 🙁 Misstänkte att det var så eftersom de inte synts här på ett tag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.