Min magträning


Foto: Om ni också gillar träningskläder i bomullsmix kan jag rekommendera linnet och byxorna från Adidas som finns hos La Redoute.

Nu ska jag börja ta itu med mina förslappade magmuskler! Visst gör jag plankor fast bara den vanliga när man står parallellt med golvet med underarmar och tådelen i golvet, och jag gör den bara varannan dag i några minuter. Igår började jag med Olgas magprogram som ska utföras morgon och kväll. Nu kör vi! 🙂

Naveln är massakerad sedan förra graviditeten och nu efter andra så blev det bara några bristningar vid naveln som knappt syns längre och jag tror inte jag drabbats av löst skinn så det ska nog att få hyfsad ordning på den.

2 Comments

  1. 11 September 2011 / 17:34

    Jag skulle också behöva ta itu med magen. Var hittar jag Olgas magprogram?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.