Bara den inte fastnar

Den här ringen från YSL är snygg men jag får panik av sådana här ringar som ser ut att fastna. Lite knepig fobi kanske men jag tycker det är läskigt med ringar som KAN fastna. Usch! 🙂 Så något giftermål lär det inte bli.

4 Comments

 1. 12 September 2011 / 11:03

  Snygg ring! Men den ser ut att kunna fastna. Skulle hända mig antagligen eftersom alltför ofta fastnar i allting. Det är som om det är meningen. Eller så kan det vara för att jag inte ser mig för…fast jag försöker göra det. Ha en bra dag!

 2. 12 September 2011 / 13:11

  Jag är nog den enda som inte gillar dessa ringar, tycker de ser sjukt obehagliga ut också. Brukar få den där fobin när jag provar saker, allt från kläder till smycken. Tänk om det fastnar vad gör jag då?! Skumt egentligen =)

 3. 12 September 2011 / 20:05

  Det finns ju alltid klick-vigselringar. Öppningsbara så du behöver inte vara orolig att de fastnar 😉

 4. 12 September 2011 / 21:09

  Själv har jag fått dille på just ringar! Jag har alltid tyckt YSL-ringarna ser lite skumma ut. Men så såg jag en tjej bära en sådan med rosaaktig sten och det var SÅ snyggt! Så hittade jag bara en rosa och dessutom fattade hur man räknar ut storlekarna skulle det bli ett klick. En drömring vore Efva Attlings Butterflies som finns som halsband och örhängen- snälla Evfa gör en ring så lovar jag att göra nåt som jag svurit på att “aldrig” göra: förlova mig!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.