Min handstatus

Tack vare Susanne på Disp (tack, tack snälla du!) som tipsade mig om detta handledsskydd med metallskena så har handleden riktigt bra stöd. Finns på Apoteket för 145 kr. Synd att det inte finns i andra färger för den här färgen är ju för trist. Har aldrig tidigare råkat ut för något sådant men det lär ju bli fler åkommor ju äldre man blir så det är lika bra att vänja sig. *haha*

Jag måste hela tiden tänka på att hålla handleden rak vid lyft och det påminner om efter en vaginal förlossning när man måste knipa vid minsta nysning för att inte hela innehållet ska ramla ut eller efter ett kejsarsnitt när magen måste spännas inåt vid lyft. Man vänjer sig och till slut tänker man inte på det längre. Jag ska ta reda på om man genom träning kan skydda handleden på något sätt.

4 Comments

 1. Anna
  10 September 2011 / 20:08

  Jag såg en gång en tjej som hade gips och hon trädde på avklippta mönstrade stumpbyxor på gipset och helt plötsligt blev allt lite roligare. 🙂

 2. 11 September 2011 / 12:45

  Jag hade också en sån för ett tag sedan (eller ibland ännu också) och det är så trist 🙁 usch. Hoppas du inte måste ha den så länge!

  • 11 September 2011 / 22:46

   Inte du också! Verkar vara vanligare än jag trodde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.